Home Focuspunten Bepaal de toekomst Kandidaten Programma
Blankenberge 2030
SANDY BUYSSCHAERT


Op maandag 3 april 2017 en in aanwezigheid van leden en sympathisanten maakte CD&V2030 de lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 bekend.


Zoals onze lokale voorzitter Arnold Van Eeghem verwoordde wacht de lijsttrekker de taak om verder het vertrouwen van de Blankenbergse - Uitkerkse bevolking te herwinnen, ruimer vertegenwoordigd zijn in de gemeenteraad en andere politieke fracties te overtuigen dat onze CD&V2030-ploeg een loyale, betrouwbare en creatieve partner is.


Met unanimiteit werd onze huidige fractievoorzitter Sandy Buysschaert aangeduid als lijsttrekker. Na de voorbije 4,5 jaar in de gemeenteraad twijfelt niemand dat hij de geknipte persoon is.


Sandy Buysschaert (Lijsttrekker): "Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat mijn collega's in me stellen. Het is een grote verantwoordelijkheid maar de ambitie is er. Onze doelen zijn gesteld en we gaan er vol voor."


  1. Dicht bij de bevolking .

Beleid voeren is voor ons een open en goed contact onderhouden met de bewoners en toeristen. Weten wat er leeft, luisteren en werken aan oplossingen die het voor iedereen beter en aangenamer maken. Een transparante, eerlijke en open communicatie met onze inwoners te voeren.


  1. Meer zetels in de gemeenteraad in 2018

Sinds enkele legislaturen verliezen we steeds zetels, waardoor we voor sinds lang in oppositie terecht kwamen. Een nieuwe ploeg vormde zich en ook vanuit oppositie hebben we steeds onze stad en de inwoners op de eerst plaats gezet. We lieten ons niet  verleiden tot een WIJ tegen ZIJ-debat maar hebben steeds constructief meegewerkt en zelf vele goeie voorstellen ingediend. Andere partijen hielden er een stuggere houding op na. We hopen beloond te worden voor die positieve houding.


  1. Inbreken (figuurlijk) in het stadhuis

Ook na 2018 zullen er meerdere politieke fracties nodig zijn om in Blankenberge een meerderheid te vormen. Er moet in een bredere vorm aan politiek gedaan worden, vandaar onze keuze CD&V2030. Een signaal dat er meer over de partijgrenzen heen moet gewerkt worden.  Constructief en creatief meewerken aan het welzijn van onze bevolking en toeristen. We hopen op het vertrouwen van de kiezer om met die houding beleid te kunnen voeren. "

Mail: bouwmeeaan@blankenberge2030.be?subject=Ik wil meebouwen aan Blankenberge2030 en geef hieronder mijn mening