Home Focuspunten Bepaal de toekomst Kandidaten Programma
Blankenberge 2030
GUY BECKERS
Geboren in 1962 ,als jongste in een gezin van vijf jongens en zoon van Henri Beckers,  goedgekend schoolmeester in het Sint-Pieterscollege, is Guy Beckers een rasechte Blankenbergenaar die met zijn kandidaatstelling, in de voetsporen van zijn vader treedt.


Guy begon zijn loopbaan in de horeca. Eventjes werkte hij ook in de onderhoudsdienst van de stad Blankenberge om daarna een nieuwe job te vinden in het Casino van Blankenberge. Uiteindelijk vond hij 'zijn draai' in de bewakingssector waar hij nu reeds 13 jaar aan de slag is.


Guy Beckers woont in de Molenstraat, samen met vriendin Marlinda De Scheemaecker. Hij is een echte dierenvriend, heeft twee hondjes en een 'perruche' die alle zorg krijgt en … reeds 11 jaar oud is. Hij houdt ook om een 'lijntje uit te smijten' op het strand van Blankenberge. Eén van zijn stokpaardjes: het lijnvissen terug gratis maken!


40 jaar carnaval

Verder heeft hij nog verschillende hobby's zoals schilderen, een kaartje leggen, vogelpikken en… carnaval. Reeds 40 jaar lang doet hij steeds mee als onafhankelijke lolbroek! Welke carnavalist kent hem niet met zijn 'nemo' op zijn hoofd?


Uitgesproken mening

Guy Beckers heeft een uitgesproken mening over de dingen. Hij vindt dat er meer camera's in Blankenberge moeten hangen om meer veiligheid te creëren. De netheid van onze stad zou ook beter kunnen volgens hem en als dierenvriend is hij ook bekommerd om de meeuwenplaag en voor de carnavalgroepen zou er meer financiële tegemoetkoming moeten zijn. Hij houdt van het strand en de zee en vindt de strandbars een echte meerwaarde voor Blankenberge.


Met Guy Beckers op de lijst wordt authentiek Blankenberge op de kaart gezet!

Mail: bouwmeeaan@blankenberge2030.be?subject=Ik wil meebouwen aan Blankenberge2030 en geef hieronder mijn mening