Home Focuspunten Bepaal de toekomst Kandidaten Programma
Blankenberge 2030
BRIGITTE MONBALIU

Sociaal geëngageerd in diverse verenigingen en raadslid in het OCMW. Gedreven en volle inzet voor alles en iedereen.


Voor de derde maal reeds zal ze de partij ondersteunen met haar inzet. Bijna zes jaar geleden trok zij de CD&V-lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen en mocht zij 821 stemmen tellen op haar naam. Het is dan ook met veel plezier dat we  de kandidatuur van Brigitte Monbaliu op de CD&V2030-lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen mogen meedelen.


Naast voorzitter van het Vrijwilligerswerk Vincentius en raadslid in het OCMW is zij nog actief in diverse verenigingen en raden zoals  het Bijzonder Comité, VZW Strijkatelier,de Kerkfabriek van Sint-Antonius, het Schoolbestuur van Sint-Jozef Sint-Pieter en noem maar op.


Brigitte is een jonge zestiger, gehuwd met Hervé Sanders en behoort tot wat men noemt "de sandwichgeneratie": tussen al haar engagementen door heeft ze ook nog de zorg om de ouders en zorgt ze enkele dagen voor de drie kleinkinderen. Toch vindt ze af en toe ook wat vrije tijd voor muziek en zang of voor een stevige fietstocht door de Polders.


Breed maatschappelijk engagement


Brigitte is van opleiding maatschappelijk werkster.

Haar engagement in de Vincentiusbeweging, bepaalt een groot stuk van haar leven. Mede vanuit de ervaring in het OCMW  weet zij vooral dat de manier waarop je met mensen omgaat heel belangrijk is om hen het gevoel te geven dat hun leven zinvol is.


Ook bij CD&V2030 draait het om levenskwaliteit van ieder mens en in haar politiek handelen is dit haar leidraad. Vooral het sociaal beleid gaat haar ter harte. Zij weet van aanpakken en kan zich vastbijten in een dossier als dit nodig is.


Kortom een warme persoonlijkheid, met een breed maatschappelijk engagement, een vrouw die bekommerd is om het 'welzijn' en mee wil bouwen.


Mail: bouwmeeaan@blankenberge2030.be?subject=Ik wil meebouwen aan Blankenberge2030 en geef hieronder mijn mening