Home Focuspunten Bepaal de toekomst Kandidaten Programma
Blankenberge 2030
ARNOLD VAN EEGHEMMet zijn kandidatuurstelling voor de komende gemeenteraadsverkiezingen wil hij de CD&V lijst en vooral álle kandidaten ondersteunen.


Straks is Arnold Van Eeghem 5 jaar voorzitter van de plaatselijke CD&V- afdeling; een overtuigd CD&V-er die niet alleen plaatselijk maar ook bij alle nationale en regionale CD&V bijeenkomsten aanwezig is.


Hij is gehuwd met een telg uit de bekende Uitkerkse familie Vervaecke met name Arlette die ook reeds vele jaren actief is in CD&V. Samen hebben ze een dochter, Annelies die gehuwd is met een Waalse architect en die een mooi steentje bijdroeg aan het CD&V-mobiliteitsplan door onze visie voor de Grote Markt in een mooi ontwerpplan te gieten. Zoon Andy is werkzaam in de horeca in Blankenberge.


Arnold (61) was werkzaam bij Distrigas (nu Fluxys). Hij heeft de opstart van de LNG terminal meegemaakt in 1985, om daarna in de controlezaal te werken als shiftoperator van het productieproces. Hij was er ACV- afgevaardigde in de ondernemingsraad en na een tiental jaren voorzitter van het ACV voor Fluxys België.

Als opleiding volgde Arnold de studierichting mechanica (en via avondschool automechanica), vandaar zijn hobby: het volgen van autorally's. Ook is hij supporter van club Brugge.


Met zijn ervaringen uit het verleden is Arnold Van Eeghem de geknipte voorzitter voor CD&V Blankenberge. Hij is tevens ook actief in Beweging.net,  bestuurslid van ACV Blankenberge, secretaris van de Bloedgevers van Zuienkerke en ondervoorzitter van SKZ Zuienkerke.  Zo te zien een man met een breed sociaal netwerk die toch nog even tijd vindt voor vakantie tijdens een nazomerverblijf in Spanje. Zijn computer is echter niet met vakantie! Hij blijft zijn partij op de voet volgen van op afstand.

Arnold Van Eeghem, een voorzitter op zijn plaats  die bekommerd is om het welzijn van iedereen.


Mobiliteit, veiligheid, betaalbaar wonen, werk en milieu, allemaal beleidsdomeinen die in het lokaal beleid aan bod komen en die een invloed hebben op het welzijn van iedereen. Hij wil dan ook ijveren voor tevredenheid bij de bevolking, op al deze domeinen!Mail: bouwmeeaan@blankenberge2030.be?subject=Ik wil meebouwen aan Blankenberge2030 en geef hieronder mijn mening