Home Focuspunten Bepaal de toekomst Kandidaten Programma
Blankenberge 2030
TIM DIERICKX


Alom gekend bij de Blankenbergse jeugd en jongste kandidaat is Tim Dierickx een frisse en waardevolle aanwinst voor de CD&V2030-lijst Blankenberge.


Tim is een jonge kerel van 19 jaar die muziekpedagogie studeert aan het Lemmensinstituut.  Muziek is voor hem een multifunctionele taal en daar hoopt hij ooit zijn beroep te kunnen van maken.


Weet jongeren te motiveren


Daarnaast -of liever evenwaardig- is zijn druk bezet vrijwilligersleven, zowel in de jeugdraad, in het jeugdhuis, in de jeugdbeweging, in de muziek- en animatiewereld. Kortom een drukbezette, actieve jongere, een doener die genoegen schept in het voortdurend creatief bezig zijn. Hij is echter niet alleen een doener maar hij kan ook af en toe eens dromen, nieuwe ideeën aanboren, kortom "de toekomst een kans geven", zoals hij zelf zegt.


Het is zijn lang leven, steeds bezig zijn als een "bezige bij" . Van als het mocht, werkte hij als jobstudent op het speelplein "Speelberge"; hij combineerde dit met een job op het strand bij een "baigneur". Van een echte Blankenbergenaar gesproken…

Bezig zijn met de jeugd, het ligt hem toch zo nauw aan het hart. Binnen het Blankenbergs jeugdwerk is Tim  een gekende naam. Zowel in de jeugdraad, in het jeugdhuis als in de KSA wordt hij graag gezien. Hij gelooft in de toekomst, weet de jongeren te motiveren en wil de jeugd alle kansen geven om samen een mooie toekomst uit te bouwen.


Volmondig ja aan een politiek engagement


"Eigenlijk ben ik klaar om een nieuwe functie op te nemen" liet hij onlangs weten. Zijn interesse voor de politiek is vooral gegroeid door zijn deelname aan het Model Europees Parlement, waar hij presidiumvoorzitter was.

Het project CD&V2030 heeft hem  vooral overtuigd en volmondig doen ja zeggen, toen hij gevraagd werd om mee te gaan op de CD&V2030 lijst voor de komende verkiezingen. Het is een visie die hem volledig ligt: een toekomst gericht beleid voeren met duurzame beslissingen.

Verder houdt hij ervan ten dienste te staan, mensen gelukkig te maken, nieuwe ideeën te brengen en uit te werken en de toekomst van Blankenberge mee gestalte te geven!

Mail: bouwmeeaan@blankenberge2030.be?subject=Ik wil meebouwen aan Blankenberge2030 en geef hieronder mijn mening