Home Focuspunten Bepaal de toekomst Kandidaten Programma
Blankenberge 2030
SOPHIE VAN KERCKHOVESophie heeft de voorbije jaren haar strepen al meer dan verdiend. Ze kon begin deze legislatuur door opvolging in de gemeenteraad komen en verdedigde er de belangen van horeca en middenstad.


Logisch ook als je weet dat Sophie, samen met haar man reeds vele jaren zelfstandig is in de horeca. Eerst als uitbaatster van het buffet in het vroegere stationsgebouw, nu van restaurant Botenga aan de haven.


Ze kent de noden en bezorgdheden van de lokale middenstand en is dan ook een goeie vertegenwoordiger voor hen op het politieke strijdveld.


Wat misschien minder geweten is , dat is dat Sophie zich de voorbije jaren ook inzette voor het kusterfgoed via het sinds enkele jaren opgerichtte samenwerkingsverband rond Kusterfgoed met de steden Oostende, Bredene, Middelkerke en Blankenberge.


Op het einde van de legislatuur nam ze omwille van persoonlijke agenda een politiek sabbatjaar. Ze deed dat bewust omdat ze liever de kans gaf aan een collega om zich in te werken in de gemeentelijke dossiers dan te moeten vaststellen dat ze zich niet ten volle kon inzetten.


Nu is ze klaar om er terug voor de volle 100% tegenaan te gaan.


Mail: bouwmeeaan@blankenberge2030.be?subject=Ik wil meebouwen aan Blankenberge2030 en geef hieronder mijn mening