Home Focuspunten Bepaal de toekomst Kandidaten Programma
Blankenberge 2030
SASKIA YSENBRANDT














Saskia is 44 jaar en een ambitieuze mama met drie tieners in huis. Een keertje gaan shoppen en een hapje gaan eten met haar kinderen is dan ook iets waar ze met veel plezier de nodige tijd voor uittrekt.


Daarnaast heeft ze graag een helpende hand waar nodig. Zo doet ze al een hele tijd aan mantelzorg en zet ze zich in waar het kan voor de ouderen in onze maatschappij.

Initiatieven om de vereenzaming bij oudere mensen tegen te gaan, daar wil ze graag aan meewerken met CD&V2030. Vandaar dat ze zich kandidaat stelde voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.


Maar Saskia zet zich reeds langer dan vandaag via andere kanalen in voor haar medemens. Zo was ze ook syndicaal afgevaardigde voor het ACV. Ondertussen doet ze ook aan assistentie in kader van PAB. Het is de bedoeling om zich verder in te zetten via de zorg en daarvoor volgt ze een extra cursus  verzorgde/zorgkundige.


Naast zorg wil ze graag wat meer initiatief zien rond betaalbaar wonen zodat jongeren zich gemakkelijker in Blankenberge kunnen vestigen of er kunnen blijven wonen.


Tot slot maar ook belangrijk voor haar is het samenbrengen van mensen. Vandaar dat ze haar enthousiasme moeilijk kan wegsteken als het gaat over een feestje organiseren. Bewijs daarvan zijn de wijkfeesten en de nieuwjaarsdrink die ze samen met Lindsay Goethals organiseert.  Gewoon voor de gezelligheid en om elkaar beter te leren kennen, besluit ze.



Mail: bouwmeeaan@blankenberge2030.be?subject=Ik wil meebouwen aan Blankenberge2030 en geef hieronder mijn mening