Home Focuspunten Bepaal de toekomst Kandidaten Programma
Blankenberge 2030
PREBEN FURNIÉRE


Een positief ingesteld jongeman, altijd bereid om een handje toe te steken, en nog zoveel en nog maar pas 30 geworden.  Preben Furnière is een waardevolle aanwinst in onze groep jongerenkandidaten.


Werkzaam in de Horeca


Reeds 11 jaar werkt hij in de horeca, meer bepaald in een lokaal vakantiecentrum. Daar werd hij enkele jaren terug geconfronteerd met een  reorganisatie die toch voor heel wat onzekerheid zorgden.  Maar ondanks de soms moeilijke momenten bleef hij steeds positief.  Horeca is ten dienste staan van de klanten en zij moeten kunnen rekenen op een goeie service. We komen er wel uit zegt hij. Hij probeert het steeds aangenaam te maken voor zichzelf en voor de anderen.Hij vindt voor alles een oplossing.  Hij houdt van zijn werk .


En ook van Patsy, met wie hij zeven jaar samen is. Samen zijn ze levensgenieters, niet klagen, niet bij de pakken blijven zitten, maar vooral de goede kant van het leven zoeken. Genieten van de natuur, een goed gesprek. En natuurlijk is er ook nog KRC Genk.  Eén van zijn passies.


Positieve ingesteldheid


Preben verloor zijn moeder op jonge leeftijd en dat heeft een impact gehad op zijn leven, maar door zijn positieve ingesteldheid kon hij dit gemis aan. Die droevige ervaring buigt hij om en probeert er anderen mee te helpen. Hij is vrijwilliger bij de vereniging "Missing You", dit is een organisatie die zich inzet voor kinderen en jongeren die iemand verloren hebben.


Ook heeft hij interesse voor jeugd- en gehandicaptenzorg. Ieder jaar gaat hij mee op kamp met mensen met een beperking en graag zou hij zich inzetten in deze sector en soms heb je daar wel de politiek voor nodig.


Daarom dus zijn politiek engagement in CD&V2030.


Mail: bouwmeeaan@blankenberge2030.be?subject=Ik wil meebouwen aan Blankenberge2030 en geef hieronder mijn mening