Home Focuspunten Bepaal de toekomst Kandidaten Programma
Blankenberge 2030
PETER BEECKMANS


Peter Beeckmans is voor de derde keer kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen.


Peter is iemand die sterk geëngageerd is in het verenigingsleven. Vele jaren is hij al actief binnen Beweging.net, hij is lokaal voorzitter maar hij werkt ook regionaal mee aan activiteiten.


Ook binnen Samana, het vroegere Ziekenzorg,  zet Peter zich in om activiteiten en aangename ontmoetingsmomenten te organiseren. Dankzij die activiteiten worden mensen met een chronische ziekte en mantelzorgers sterker betrokken bij het sociale leven.


Daarnaast is er ook nog KWB Blankenberge-Uitkerke waarvan hij voorzitter is. Met Kwb worden er ook activiteiten georganiseerd maar dan meer gericht op ontspanning, debatavonden, sport, uitstappen voor het hele gezin.


Ook binnen de lokale ACV is Peter nog actief waarbij hij als werknemersvertegenwoordiger optreedt bij zijn werkgever Stad Blankenberge. Al meer dan 14 jaar werkzaam bij de technische dienst.


Het is ook voor een groot deel zijn inspiratie om opnieuw kandidaat te zijn. Ervoor kunnen bijdragen dat het personeel van de stad goed ondersteunt wordt om goed hun taak te kunnen uitvoeren.


Mail: bouwmeeaan@blankenberge2030.be?subject=Ik wil meebouwen aan Blankenberge2030 en geef hieronder mijn mening