Home Focuspunten Bepaal de toekomst Kandidaten Programma
Blankenberge 2030
NORBERT WALLAERT
Stoer en gebaard, een man uit één stuk, wij stellen u voor:  ons huidig gemeenteraadslid Norbert Wallaert.


Bekend als carnavalist die graag plezier maakt of bekend als vurig vakbondsman uit een vorige tijd, is Norbert ook een gedreven politieker met een brede inzet. In zijn 6 jaar als OCMW raadslid en nu reeds 5 jaar gemeenteraadslid, mag je zeggen dat niemand tevergeefs beroep doet op Norbert. Steeds zoekt hij naar een oplossing of een antwoord. Als overtuigd CD&V-er  is hij dikwijls op pad voor zijn partij of werkt hij intens mee aan de uitwerking van allerlei items.


Recht voor de raap, gedreven eerlijk…


Eerlijk en recht voor de raap ergert Norbert zich vooral aan "loze beloftes". Hij houdt niet van "beloven" maar vooral wil hij werken en zoeken naar de beste, haalbare beleidsopties voor iedereen en mocht het lukken -wie weet- deel nemen aan een "eerlijk beleid" in Blankenberge!


Vanuit zijn vakbondsverleden is hij nog altijd sterk bezig met "tewerkstelling". Zijn stokpaardje: Wie wil werken moet kunnen werken en  niet afgestraft worden op een theoretisch examen. Verder moeten onze jongeren ook de kans krijgen om ervaring op te doen om daarna aan een job te geraken.


Norbert is opnieuw kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen en dit reeds voor de vierde keer.


Met hem heeft CD&V een gedreven man op de lijst, met het hart op de tong en een totale inzet voor zijn politiek mandaat.


Mail: bouwmeeaan@blankenberge2030.be?subject=Ik wil meebouwen aan Blankenberge2030 en geef hieronder mijn mening