Home Focuspunten Bepaal de toekomst Kandidaten Programma
Blankenberge 2030
MARC DHONDTVelen kennen hem vanuit zijn beroepsactiviteit als inspecteur van de lokale politie. Ondertussen is hij met pensioen maar dat wil niet zeggen dat hij aan de zijlijn ging staan. Integendeel…


Marc is ondertussen bezig met allerlei hobby's, maar het is  vooral een actieve CD&V-er: secretaris van de plaatselijke CD&V- afdeling, voorzitter van de CD&V- senioren en lid van de stedelijke verkeerscommissie.


Marc is sterk maatschappelijk betrokken. Tijdens zijn professionele loopbaan was hij slachtofferbejegenaar in het lokale politiekorps en ingeschakeld in het Zorgteam (vroeger "Jeugd en Gezin"). Hij was ook een hele periode voorzitter van het Nationaal Syndicaat van de Belgische Politie.

Met deze ervaring en vanuit zijn brede maatschappelijke interesse stelt hij zich kandidaat voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.


Niet aan de zijlijn, maar sterk betrokken


Dat hij mondig is, kunnen we telkenjare horen op de grote markt van Blankenberge. Daar staat hij reeds 40 jaar lang achter de micro om de tweedaagse wandeltocht te verslaan. Zijn mondigheid komt ook goed van pas in de verkeerscommissie waar hij steeds met allerlei voorstellen en opmerkingen de aandacht weet te trekken. De lokale mobiliteit is één van zijn stokpaardjes.


Zijn ontspanning zoekt Marc in de petanque groep van de CD&V die hij samen met Norbert heeft opgericht. Ook nog zeilen en koken geven hem voldoening in het leven. Zijn kooktalenten komen goed van pas bij de jaarlijkse mosselsouper van CD&V. En na het zeilen op zee, trekt hij graag op verkenning in de Ardennen.


Marc Dhondt, 64 jaar en samen met Marijke is een veelzijdig talent met een gedreven inzet die, waar hij kan, helpt en mee zoekt om  individuele of maatschappelijke problemen op te lossen!


Mail: bouwmeeaan@blankenberge2030.be?subject=Ik wil meebouwen aan Blankenberge2030 en geef hieronder mijn mening