Home Focuspunten Bepaal de toekomst Kandidaten Programma
Blankenberge 2030
LINDSAY GOETHALS

Bij de vorige verkiezingen was zij onze jongste kandidaat. Weldra 27 lentes jong (ondertussen voorbijgestoken als jongste kandidate door onder andere Tim en Jill) is Lindsay Goethals de komende verkiezingen voor de tweede keer kandidaat op de CD&V2030 lijst.


Deze jonge vrouw steekt graag de handen uit de mouwen en heeft zin voor organisatie. Bij iedere activiteit van CD&V2030 is zij aanwezig als vrijwilliger om te helpen waar nodig.


Lindsay woont in de" viswijk" en organiseert er samen met enkele buurtbewoners ieder jaar het wijkfeest met rommelmarkt. Vooral probeert zij de jongeren samen te brengen en te animeren. Het voortuintje van hun huis is een openbaar speelpleintje met een grote bak vol speelgoed. Ja, de jeugd ligt haar nauw aan het hart en vooral de kinderen uit kansarme gezinnen en daar wil ze iets voor doen.


Het gezin waar Lindsay is opgegroeid telt drie kinderen. Zij verloor haar broer (2002) en ook haar vader (2015). Als we vragen hoe ze dat verwerkt heeft is haar antwoord heel kort: "ik ben nogal gehard in gevoelens". Momenteel werkt zij in het "onderhoud" en woont nog thuis bij haar moeder. Zij is zot van de twee kindjes van haar broer Joeri, waar zij meter van is.

In haar vrije tijd speelt ze toneel bij "De Lustige Vrienden".


Deze mondige jongedame weet wat ze wil. Zo pas kocht ze haar eerste auto, een knalrode Renault, waar ze toch zo fier op is. Ze droomt ervan om ooit zelfstandige te worden in de 'welness' sector en ook en vooral om iets voor de jeugd te kunnen doen.


Samen met CD&V2030 wil ze er onder andere voor strijden dat wijkinitiatieven die de mensen samenbrengen betere ondersteuning krijgen vanuit het beleid.

Mail: bouwmeeaan@blankenberge2030.be?subject=Ik wil meebouwen aan Blankenberge2030 en geef hieronder mijn mening