Home Focuspunten Bepaal de toekomst Kandidaten Programma
Blankenberge 2030
KIM DEWULF


De ervaring aan boord houden, maar nieuwe mensen aantrekken met frisse ideeën was ons streefdoel. Tal van nieuwe mensen kwamen onze ploeg versterken. Gemotiveerd en gedreven zoals Kim Dewulf.


Nieuwe visies en nieuwe ideeën zijn er nodig in het beleid te Blankenberge, vindt Kim Dewulf. Na een degelijk gesprek en wat informatie, vond ze aansluiting met haar ideeën bij CD&V2030. Ze koos ervoor om zich te engageren in de politiek. Een nieuwkomer op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen.


Geboren in 1982 heeft ze samen met Benny Debrabandere, twee dochters, Yoni (11) en Ylana (7). Sportief als ze is, doet ze aan Gym Class, hetzij een combinatie van cardio, krachttraining en boks. Verder is ze supporter van Club Brugge, ooit heel fanatiek maar nu wat afgezwakt met de jaren.

Dat belooft dus. Want als dit sportief engagement een afspiegeling is van haar inzet, dan heeft CD&V2030 een krachtige vrouw binnengehaald die in staat is om één en ander te verwezenlijken.


Kim is afgestudeerd in 2004 aan de Hogeschool West-Vlaanderen en haalde er haar bachelor bedrijfsmanagement, optie Rechtspraktijk. Onmiddellijk vond ze een job in het notariaat, bij Notarissen Van Damme, Van Damme & Delaere in Brugge. Daar is ze verantwoordelijk voor het opmaken van courante akten die vooral te maken hebben met kopen en verkopen.


Naast haar gezin, haar job, haar sportieve engagementen, leest ze ook nog graag een goed boek en heeft ze uiteindelijk toch besloten om er ook een politiek engagement bij te nemen. Een volmondig ' ja', waar ze ten volle wil voor gaan. Ze heeft een brede maatschappelijke interesse, die vooral ligt op  gebied van wonen, mobiliteit, tewerkstelling en gezinsondersteuning.


Met deze jonge vrouw heeft de Blankenbergse CD&V2030 alle hoop op de toekomst!


Mail: bouwmeeaan@blankenberge2030.be?subject=Ik wil meebouwen aan Blankenberge2030 en geef hieronder mijn mening