Home Focuspunten Bepaal de toekomst Kandidaten Programma
Blankenberge 2030
JILL MERCKXJill is één van de jongeren binnen onze CD&V2030-ploeg. Studeert momenteel nog volop maar kijkt er naar uit om volop ten dienste te kunnen zijn van onze inwoners.


Ze werd opgemerkt toen ze de actie op touw zette tegen het éénrichtingsverkeer in de De Smet de Naeyerlaan. Samen met enkele handelaars uit de straat verzamelde ze meer dan duizend handtekeningen tegen het éénrichitngsverkeer. Het stadsbestuur bleef in eerste instantie doof voor de publieke opinie maar door zowel aanhoudende druk vanuit de straat en politieke druk vanuit CD&V moest het stadsbestuur inbinden. De halfslachtige 6maand / 6 maand regeling was geboren. Een situatie die wij als CD&V willen bijsturen.


Met Jill in de ploeg hebben we iemand die ook wil meewerken aan een diervriendelijke stad, logisch ook als je weet dat ze nog volop aan het studeren is in de richting dierenzorg. De titel diervriendelijke stad moeten we dan ook proberen in de wacht te slepen en Jill is de perfecte persoon om dat goed op te volgen.


Het zal uiteraard niet verbazen dat Jill ook volmondig achter het voorstel kinderboerderij staat waar CD&V2030 naar streeft. Een plek waar grootouders en kleinkinderen, ouders en hun kinderen, of schoolklassen kunnen leren, spelen, en genieten.


Mail: bouwmeeaan@blankenberge2030.be?subject=Ik wil meebouwen aan Blankenberge2030 en geef hieronder mijn mening