Home Focuspunten Bepaal de toekomst Kandidaten Programma
Blankenberge 2030
JHONN LOUAGIE


Jhonn hoeft geen introductie, want zijn jarenlange engagement in verschillende functies maken van Jhonn een graag gezien, en goed gekend persoon hier in ons Steedje.


Actief binnen verschillende verenigingen, beroepsmatig had hij een loketfunctie waar iedereen voor raad en daad terecht kon, daarnaast liep hij ook jaren in de kijker als speler van Sport Blankenberge en uiteraard was er ook zijn politiek engagement.


Als we het over Jhonn hebben als kandidaat, dan weten we één ding zeker, hij heeft de ervaring en kent zijn materie. Jarenlang was hij het 'de te contacteren' persoon in het lokale loket van het ACV. Dienstverlening naar de leden rond tewerkstelling, werkloosheid, en alle materie die daarrond hangt. Nu nog, zelfs na zijn pensionering, weten mensen hem te vinden met vragen rond hun tewerkstelling, e.a. en nog steeds even enthousiast probeert Jhonn hen op de juiste weg te zetten.


Actief is hij nog altijd in verschillend verenigingen zoals het ACV Blankenberge en Beweging.net


Politiek heeft Jhonn er al een lange carrière opzitten, zijn hart ging daarbij meestal uit naar een mandaat binnen de Sociale Huisvestingsmaatschappij Het Lindenhof. Werken aan betaalbaar wonen in onze stad was en is zijn thema. Heel wat projecten werden opgestart terwijl Jhonn actief was binnen Het Lindenhof. Ook nu zal dat zijn aandacht blijven trekken.


CD&V2030 heeft van wonen een focuspunt gemaakt waar we de komende jaren volop willen op inzetten. Zorgen voor kwalitatieve huisvesting, betaalbare huisvesting, meer sturing vanuit het beleid om beter aan de noden te kunnen voldoen is nodig. Jhonn is de geschikte persoon om dat mee vorm te geven.

Mail: bouwmeeaan@blankenberge2030.be?subject=Ik wil meebouwen aan Blankenberge2030 en geef hieronder mijn mening