Home Focuspunten Bepaal de toekomst Kandidaten Programma
Blankenberge 2030
BARBARA WILLE


Met Barbara Wille kunnen we een rasechte "Uitkerkenaar" voorstellen die zich kandidaat stelt voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Een gedreven jongedame met een brede interesse.


Voor de ouderen onder ons is ze bekend via haar grootvader, Maurits Backers ,gekende bloemist in Uitkerke en een tijdje gemeenteraadslid in Blankenberge; voor de jongeren is ze actrice en bestuurslid van Ernst en Leute, die de ene keer een hele zaal aan het lachen krijgt en in een ander toneelstuk een serieuze psychologische rol krijgt toebedeeld. In gelijk welke rol weet zij steeds haar publiek te boeien!


En in de politiek moet je misschien ook wel nu en dan wat toneel kunnen spelen!


Gedreven ,veelzijdig en enthousiast


Barbara Wille is 42, alleenstaande mama van een tweeling met een fulltime job en veel nevenactiviteiten. Niet zo gemakkelijk om alles voor mekaar te krijgen: uit werken gaan, twee kinderen groot brengen, toneel spelen, musiceren onder de vorm van zang

en … je engageren in de politiek. Met dank aan mama en tante die het jonge gezin bijstaan waar nodig.


Barbara is sterk geïnteresseerd in cultuur, omdat ze zelf actief is in de toneelwereld. Ook de jeugd trekt haar aandacht; jeugd is toekomst en daar dient bijzondere aandacht aan geschonken. Verder zou ze willen werken voor het welzijn van iedereen.


“Er zijn zoveel kansarmen, mensen die het financieel moeilijk tot zeer moeilijk hebben, mensen die zich buitengesloten voelen en die daardoor 'veel' moeten missen. Daar moeten we op 'korte' termijn een langetermijnvisie aan koppelen. Al zijn het maar kleinschalige acties. Alles wat tot tevredenheid, gevoel van geluk, leidt bij deze mensen, draagt bij tot het algemeen welzijn!", stelt Barbara vast.


Een veelzijdige, jonge vrouw met heel wat talenten. Dat heeft CD&V2030 opgemerkt en haar gevraagd om de ploeg kandidaten te versterken!


Met veel enthousiasme wil Barbara in de politieke voetsporen van grootvader treden!

Mail: bouwmeeaan@blankenberge2030.be?subject=Ik wil meebouwen aan Blankenberge2030 en geef hieronder mijn mening